Takläggare från Tyresö

Ålstens Plåtslageri AB

Välkommen till oss på Ålstens Plåtslageri AB! Vi är företaget för dig som behöver någon typ av hjälp med ditt tak. Det spelar ingen roll om det handlar om takläggning, takrenovering, montering av hängrännor och/eller stuprör, takmålning eller vad relaterat till tak det än gäller. Hos oss kan du alltid räkna med en förstklassig service oavsett vilket. Tveka därför inte på att ta kontakt med oss om du behöver hjälp med ditt tak!

Våra kunder

Vi på Ålstens Plåtslageri AB fokuserar främst på att erbjuda våra tjänster till andra företag i Stockholmsområdet. Det betyder dock inte att vi bara vänder oss till denna typ av kunder, utan vi hjälper även privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och hyresvärdar för att nämna några exempel. Vi finns dessutom tillgängliga för att hjälpa kunder i alla delar av Stockholmsregionen!

Takläggare som utgår från Tyresö

Vår adress

Vi på Ålstens Plåtslageri AB har Advokatbacken 18 i Norsborg som vår adress. Du som har vägarna förbi är självklart välkommen att komma och hälsa på oss om du vill det. Meddela oss dock gärna i förväg så att vi kan försäkra oss om att någon av oss kommer att vara på plats. Naturligtvis måste du dock inte komma och hälsa på oss för att komma i kontakt med oss, utan det går lika bra att ringa eller använda något av våra kontaktformulär!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify