Takläggare baserade på Tyresö

Mer än 15 års erfarenhet

Vi och våra takläggare har varit verksamma i mer än 15 år. Det innebär att vi är experter på takläggning och kan branschen innan och ut. Genom att anlita oss är du därför garanterad ett resultat av högsta tänkbara standard. Vi och våra takläggare nöjer oss aldrig med något av de arbeten vi utfört förrän både du som kund och vi själva är 100% nöjda med resultatet.

Vi vänder oss dessutom till flera olika typer av kunder. Vår huvudfokus ligger på andra företag, men vi finns även tillgängliga för att hjälpa dig som privatperson, hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och andra aktörer. Så länge som du bor eller verkar i Stockholm med omnejd är du därför varmt välkommen till att vända dig till oss och våra takläggare!

Olika material

Vi och våra takläggare kan hjälpa dig med ditt tak oavsett vilket material det handlar om. Det kan till exempel röra sig om tak i plåt, tegel eller papp. Oss kan du alltid förvänta dig en lika högkvalitativ service av vad för material du än föredrar.

Under årens lopp har vi arbetat med alla tänkbara olika typer av material och har på så sätt en djupgående kunskap om de samtliga. Det är just därför det inte spelar någon roll för oss vad för typ av material du vill att ditt tak ska vara byggt i, vi kan hjälpa dig i vilket fall!

feature-img

Vi är baserade i Norsborg

Vi är ett företag som är baserat i Norsborg. Det betyder dock inte att du som anlitar oss också måste vara baserad i just Norsborg, utan vi erbjuder våra tjänster till kunder över hela Stockholmsregionen. Tveka därför inte på att anlita oss var i Stockholm med omnejd som du än bor eller verkar någonstans!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify